Ingrediente:
250 gr linte verde (fiartă și scursă)
300 gr dovleac
200 gr sfeclă fiartă (1 medie)
200 gr de varză roșie (aproximativ 1/4)
Câteva fire de pătrunjel
3 linguri de ulei de măsline
1 lingura de oțet
1 linguriță de miere
Sare
Piper
Mod de Preparare: Curată dovleacul și taie-l cubulețe. Într-un castron de salată, amestecați-l cu 1 lingură de ulei de măsline și 1 linguriță de miere. Se coace 25 de minute la 180°C. Între timp, pregătiți celelalte ingrediente: tăiați sfecla cubulețe, tăiați varza roșie în fâșii subțiri, tăiați pătrunjelul proaspăt, scurgeți lintea verde. Într-un castron de salată, amestecați lintea, sfecla roșie, varza roșie, pătrunjelul și dovleacul. Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de oțet, sare, piper și ... salata este gata: poftă bună!