Dorohoi News Logo

Biscuiți cu fulgi de ovăz și ciocolată

biscuiti-cu-fulgi-de-ovaz-si-ciocolata-

Ingrediente: 
100 gr fulgi de ovaz
100 gr de migdale macinate - pudră de migdale
4 linguri ulei de cocos topit
30 gr zahăr
1 ou
25 ciocolată neagră

Mod de Preparare: Amestecați okara, zahărul, migdalele măcinate și oul. Adăugați uleiul de cocos topit și amestecați. Luați câte o lingură de aluat, formați bile și aplatizați-le pentru a face biscuiti. Așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coaceți 15 minute la 180°C. Odată scoți din cuptor și răciți, topiți ciocolata neagră apoi ungeți biscuiții cu ea folosind o linguriță. Lăsăți totul să stea aproximativ 5 minute, până când ciocolata se răcește și se întărește, apoi savurați!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web