Dorohoi News Logo

Tochitură de pui cu mămăligă

tochitura-de-pui

Ingrediente:
2 buc. piept pui (1kg)
7 linguri ulei
1 lingura pasta tomate
oregano uscat
sare, piper

Mod de Preparare: Pieptul de pui se taie cuburi, se pune uleiul la incalzit intr-o cratita antiaderenta, se adauga cuburile de pui, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa acoperit cateva min. amestecand din cand in cand. Se adauga 1 cescuta mica de apa si se lasa la inabusit la foc mic spre mediu, cu capacul intredeschis pana se evapora apa si puiul se patrunde(cca.15-20 min). Daca doriti un pic mai mult sos puneti putin suc de rosii. Se adauga pasta de tomate, se asezoneaza cu oregano uscat si se mai lasa putin pe foc. Se serveste cu mamaliguta si ou prajit sau fiert in apa, peste care se rade branza.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web