Dorohoi News Logo

Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval

baghete-rasucite

Ingrediente:
1 foietaj dreptunghiular
160 gr cremă de brânză
30 gr parmezan
1 ou
20 gr de unt
1 linguriță pudră de usturoi (sau cățel de usturoi zdrobit)
1 mână de pătrunjel proaspăt

Mod de Preparare: Preîncălziți cuptorul la 180°C. Desfaceți aluatul foietaj și întindeți crema de brânză pe toată suprafața aluatului. Presărați parmezan deasupra (păstrați puțin pentru mai târziu). Îndoiți aluatul în jumătate și tăiați fâșii de cel puțin 2 cm grosime. Răsuciți fâșiile și așezați-le pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt. Ungeți deasupra cu o pensulă, oul bătut. Presarați cu parmezan. Coaceți 20 de minute la 180°C. Topiți untul și adăugați praful de usturoi (sau usturoi proaspăt) și pătrunjelul proaspăt tocat. Amestecați bine. Ungeți baghetele cu amestecul anterior.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web