Dorohoi News Logo

Sufleu de conopidă, praz și mozarella

sufleu-de-conopida

Ingrediente:
1 conopida
1 praz
3 oua
250-300 ml smantana
125 ml frisca lichida (neindulcita)
sare, piper
mozarella

Mod de Preparare: Fierbem conopida timp de 5-7 min in apa cu sare. O scurgem si o scoatem pe un platou. Desfacem buchetelele de conopida. Pregatim un vas termorezistent, pe care il ungem cu putin unt. Asezam buchetelele de conopida in vas. Taiem prazul rondele, pe care le asezam peste conopida. Intr-un bol, batem bine ouale, frisca lichida si smantana; condimentam cu sare si piper. Turnam peste conopida si praz. Acoperim totul cu felii de mozarella si dam la cuptor, la 160 grade, timp de aproximativ 50-60 min.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web