Dorohoi News Logo

Spitalul Municipal Dorohoi are un nou manager! „Voi încerca să aduc competența și corectitudinea la rang de lege”

Manager Spital

Spitalul Municipal din Dorohoi și-a desemnat noul manager, în urma unui concursului organizat și finalizat, conform calendarului, pe data de 3 decembrie 2018.

Doi candidați s-au înscris la concurs, respectiv medicul Bogdan Anton și economistul Gabriel Samson, iar în urma susținerii proiectului de management a fost admis Bogdan Anton. Medicul a obținut nota 9.66, în timp ce Gabriel Samson a fost notat cu 6.00.

„Pentru toți dorohoienii care mă cunosc sau încă nu, sunt Dr. Bogdan Anton și în urma câștigării concursului organizat de Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Dorohoi voi fi noul manager al acestuia, o dată cu semnarea Contractului de administrare.

Sunt bucuros nu atât pentru mine - deoarece știu că mă așteaptă un drum greu, dar frumos - cât mai ales pentru speranțele și dorința de a face din Spitalul Dorohoi ceea ce merită: un sprijin de nădejde, modern și competent pentru sănătatea dorohoienilor. În cele 5 luni de când conduc Spitalul ca manager interimar am avut timp să-mi cristalizez planurile de viitor. Voi încerca să aduc în primul rând competența și corectitudinea la rang de lege. Vremea cu „lasă că merge și așa” a trecut.

În mijlocul preocupărilor mele va sta mereu pacientul. Pentru asta am nevoie de sprijinul și colaborarea tuturor angajaților din subordine. Nu e un drum solitar, ci de echipă. Din cei 450 de angajați ai Spitalului sper să mă susțină macar 400. Pe ceilalți 50 îmi doresc să îi conving cu planurile mele. Tuturor le mulțumesc deopotrivă, așa cum trebuie sa îi aduc mulțumirile mele și domnului Primar Dorin Alexandrescu pentru încrederea acordată. Voi face tot ce îmi stă în putință să nu îi dezamăgesc.

Urmează o muncă susținută, dar frumoasă, la capătul căreia sper să schimb mentalități și să aducem dorohoienilor ceea ce merită: încredere în Spital și în posibilitățile acestuia de a le oferi sănătate. Vă asigur că veți găsi mereu în mine un sprijin și o inimă care să vă asculte problemele.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, dr. Bogdan Anton, managerul Spitalului Municipal Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web