Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani prin „Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare - EURES” oferă 10 locuri de muncă pentru lucrători calificați în diferite domenii de activitate.
Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă beneficiază de consiliere gratuită acordată de consilierul EURES din cadrul agenției.
În această perioadă se oferă două posturi în ocupația de măcelar disponibile în Finlanda și opt posturi - asistent manager care vizează specialiști în gastronomia de sistem disponibile în Germania.
Vezi detalii:
Pentru ocupația măcelar
Detaliile ofertei firmei: VMP Group Workcontrol Oy din Finlanda
Localitatea: Turku Regiunea: Turku
Numar posturi: 2
Descrierea locului de munca: sacrificarea si eviscerarea vitelor
Cerintele locului de munca: calificare in domeniu, experienta dovedita de minim 6 luni si/sau recomandare de la ultimul loc de munca
Limbi straine: Engleza - cel putin cunostinte minime
Salariul: 14 euro brut/ ora
Alte beneficii: ajutor in gasirea unei locuinte, organizarea transportului in Finlanda
Durata contract: 3 luni, cu posibilitatea de prelungire
Termen valabilitate: 15.10.2013
Mod de aplicate: Se trimite CV-ul, model Europass,intocmit in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected]; persoana de contact: dl. Cristian Ioanovici, tel: 0748055419
Pentru ocupatia ASISTENT MANAGER (m/f)(specialist in gastronomia de sistem)
Detaliile ofertei firmei: Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn, ca reprezentant al unui mare lant de restaurante tip gastronomie de sistem din Germania din Germania
Localitatea: Düsseldorf, Dortmund, Duisburg, Cologne (Koln) Frankfurt, Stuttgart, Nürnberg și München Regiunea: Landurile North Rhine-Westphalia, Hessen, Baden-Württemberg, Bavaria
Numar posturi: 8
Descrierea locului de munca: Respectivul angajator dispune de 58 de restaurante in Germania si Austria, in care isi desfasoara activitatea 1700 de angajati din peste 48 de tari. Persoanele selectate vor fi responsabile de managementul/planificarea resurselor umane; Instruirea personalului; Controlul comercial; Supravegherea procesului de inventariere; Realizarea de strategii de marketing pentru promovare la nivel local; Responsabile de masurile pentru motivarea angajatilor.
Cerintele locului de munca: Calificare si experienta profesionala in domeniul hotelier si in industria de catering; Cunostinte in domeniul ERP si IT; Capacitatea de a coordona o echipa;Foarte bune abilitati de comunicare; Abilitatea de a lucra independent; Flexibilitate, fiabilitate, grad ridicat de asertivitate;• Automotivare si disciplina.
Limbi straine: Fluent limba germana (scris si vorbit, nivel C1 - C2)
Salariul: Nespecificat
Alte beneficii: Asigurare pentru pensie; Reducere de 65%la produsele care sunt consumate in timpul pauzelor; Instruire intensiva in Germania pe o perioada de 2 luni;Concediu anual 25 – 30 de zile, (ajustat in functie de vechimea in munca);Dupa 1 an angajatul primeste drept la concediu de odihna anual si beneficiaza de prime de Craciun; Costurile de deplasare si de cazare suportate de angajator;
Durata contract: Perioada de proba de 6 luni, dupa care contractul va fi permanent; Programul de lucru este cu norma intreaga, in schimburi fixe.
Termen valabilitate: 31.10.2013
Mod de aplicate: Se transmite CV-ul model Europass in limba germana(Lebenslauf), cu fotografie, completat la calculator la adresele de e-mail [email protected] si [email protected], cu specificarea nr. de referinta 10000-1103533342-S