Dorohoi News Logo

Domenii care au reluat cautarea de personal

anunt1

Agentiile de recrutare spun ca 2010 este un an mai bun decat 2009 la nivel de angajari. Desi este criza, in unele domenii exista mii de anunturi active de job-uri. Activitatea din prezent este determinata foarte mult si de politica de inlocuiri pe baza de performanta.
   Companiile impun niste targeturi, iar daca acestea nu sunt indeplinite, inlocuiesc unii angajati. Companii cu activitati de productie au inceput din nou sa fie active pe piata, in unele cazuri existand chiar recrutari masive. Companii din industria auto si de electronice, din zona de productie a lemnului, cauta specialisti pentru pozitii de management.
   Posturile din vanzari si cele din relatii cu clientii sunt cele mai numeroase in aceasta perioada, pe fiecare site de job-uri important exista peste 1.000 de anunturi publicate de firme din domenii variate.
   Pentru anul viitor, specialistii in resurse umane se asteapta la pastrarea neschimbata a ordinii in topul domeniilor cu cele mai multe job-uri disponibile. (DorohoiNews.ro)

Autor: DrohoiNews.ro

 

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web