Dorohoi News Logo

Zece apartamente puse la dispoziţia sinistraţilor din Dorohoi de Protecţia Copilului

Sedinta CJ

Zece apartamente care apartin Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului vor fi date spre inchiriere sinistratilor din Dorohoi. Liviu Radasanu, directorul DGASPC Botosani, a declarat ca unitatea dispune la Dorohoi de 30 locuinte sociale, iar zece dintre acestea nu sunt folosite. Este vorba de complexul de apartamente "Floare de colt" si "Casa mea".
   "Zece apartamente nu sunt folosite la ora actuala pentru ca numarul de beneficiari la acel complex nu este suficient de mare ca sa le ocupam pe toate, la o solicitare a Primariei Dorohoi de a rezolva problema trecerii perioadei de iarna pentru sinistrati am putea pune la dispozitie cele zece apartamente", a spus Liviu Radasanu. Proiectul privind repartizarea celor zece apartamente va fi supus spre votare in sedinta Consiliului Judetean.
   "Sunt foarte multe persoane sinistrate care au nevoie de un adapost in prag de iarna am considerat ca este urgent si de aceea l-am introdus pe ordinea de zi", a spus presedintele CJ, Mihai Tibuleac la sedinta de Consiliu Judetean.
Persoanele sinistrate vor locui in aceste apartamente pina in primavara, urmind ca cheltuielile sa fie suportate de Primaria Dorohoi.

 

sursa: botosaninews.ro
 

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web