Dorohoi News Logo

Liderii sindicali vor să întrerupă lucrul în întreaga ţară

greva

România ar putea fi paralizată luni. Activitatea în mai mullte domenii ar putea fi îngheţată timp de două ore. Marile confederaţii sindicale propun întreruperea voluntară a lucrului în toată ţara pentru 1 noiembrie, între orele 12.00 şi 16.00. Potrivit liderului Cartel Alfa, Bogdan Hossu, apelul este valabil şi pentru partea patronală.
   Bogdan Hossu a declarat pentru Antena 3 că sindicaliştii sunt hotărâţi să continue lupta, singurul mod de a face acest lucru fiind greva generală. "Faptul că nu există soluţii, iar cele care sunt vehiculate, şi aş da un singur exemplu, strategia fiscal bugetară, nu înseamnă decât o acutizare a situaţiei actuale, (...) ne face să continuăm lupta", a declarat liderul Cartel Alfa.
   În cazul în care Guvernul va refuza în continuare să ţină cont de problemele lor, liderii tutror sindicatelor vor această formă de protest în fiecare zi de luni.
   Un îndemn similar a făcut, miercuri, liderul CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, spunând că toţi bugetarii ar trebui să oprească lucrul în semn de solidaritate cu manifestanţii din Capitală.

sursa: ziare.ro

 

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web