Dorohoi News Logo

Din ianuarie, sinistratii nu mai primesc hrana de la autoritati

DSC_0011

Sinistraţii dorohoieni care locuiesc în tabăra de module de pe strada Dumbrava Roşie cât şi cei din cartierul Drochia, vor mai primi ajutoare alimentare doar până la sfârşitul anului. Şi asta din cauză că stocurile de alimente de bază din depozitul  Direcţiei de Asistenţă Socială (DAS), din subordinea Consiliului Local sunt pe sfârşite.
    Potrivit lui Radu Surdu, directorul DAS, în urma inventarierii cantităţilor de alimente, provenite din sponsorizări sau alte surse, a rezultat că acestea ajung pentru aproximativ două luni şi asta în condiţii de economisire drastică. Amintim că de la producerea inundaţiilor şi până în prezent, sinistraţii dar şi voluntarii sau militarii ce au lucrat la îndepărtarea efectelor inundaţiilor şi la reconstrucţia caselor, au beneficiat din partea municipalităţii de hrană caldă în fiecare zi şi pachete cu hrană rece la sfârşit de săptămână.
   „Consider că din ianuarie, viaţa sinisitraţilor ar trebui să reintre în normal, în sensul să-şi asume şi ei  unele responsabilităţi, măcar hrana zinică să şi-o asigure” a declarat Radu Surdu, directorul DAS. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web