Dorohoi News Logo

Grupul Şcolar Regina Maria: Gânduri bune la zi aniversară!

Centrul Social de Asistenţă

La ceas aniversar, pe 1 octombrie 2010, Ziua persoanelor vârstnice, elevii Grupului Şcolar Regina Maria au lăsat pentru câteva clipe deoparte grijile cotidiene, şi au încercat să aducă zâmbete într-o lume în care ele nu-şi mai găsesc atât de uşor locul. Plini de dragoste şi de bunăvoinţă, ei au pregătit un program  special de muzică instrumentală şi de poeme care au smuls o lacrimă şi un zâmbet bătrânilor noştri.
   Cum ne-au aşteptat cei de la Centrul Social de Asistenţă ? Cu un dor nemărginit de a vedea copiii, suflete dragi lor, care i-au obişnuit de câţiva ani să le îndulcească inimile cu ce pot ei mai bine. Răspunsul? Un mesaj transmis din suflet elevilor noştri, de a nu uita de bătrânii din jurul lor, de a nu lăsa timpul să distrugă tot ce e mai drag în jurul nostru. Pentru copiii de clasa a IX-a aniversarea a constituit un bun prilej de a stabili o punte de legătură şi de a fi iniţiaţi de cei de-a XII–a care vor preda ştafeta de dragul de a nu se pierde o tradiţie deja în liceul nostru în celebrarea bătrânilor ori de câte ori avem ocazia: Sărbătorile de Crăciun, luna mărţişorului, Sărbătorile Pascale.
   După multe poveşti de viaţă, fotografii şterse de vreme ţinute în mâini tremurânde, zâmbete amestecate cu lacrimi dintr-o emoţie nedesluşită, sfaturi şi promisiuni, elevii noştri au câştigat şansa de a învăţa de la viaţă, de la istoriile vii de care nu trebuie nicicând să uităm că există şi că merită iubite! (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web