Dorohoi News Logo

Gest emoționant în prag de Crăciun: Un grup de dorohoieni a adus zâmbete pe chipurile unei familii - FOTO

Donatii de craciun_19

Moș Crăciun a reușit din nou prin inermediul unor dorohoieni inimoși să aducă zâmbete în pragul sărbatorilor de iarnă pentru o familie cu opt copii.

Este vorba de familia Pulhac, din Dorohoi, o familie cu opt copii care reușesc să se descurce în viața de zi cu zi din salariul tatălui și alocațiile copiilor. Având în vedere acest lucru, un grup de taximetriști dorohoieni și alți oameni cu suflet mare au vrut să le facă sărbătorile de iarnă mai bogate și să le aducă zâmbete pe chipuri.

Acest gest este o continuitate, după ce inițiativa a fost luată în anul 2017, de dorohoianul Lucian Posteucă, administrator al firmei Taxi Fly Dorohoi. Toto acesta, a contactat și în acest an colegii de breaslă și alți oameni inimoși și a reușit să îi unească pentru a face posibilă această surpriză.

Fiecare a contribuit cu ce a putut și cu ce a avut, strângând jucării, încălțăminte, haine, alimente și alte lucruri utile. Evenimentul s-a desfășurat sâmbătă, 22 decembrie 2018, iar la fața locului s-au deplasat 10 persoane care le-au împărțit cadourile. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web