Dorohoi News Logo

O nouă săptămână relaxantă și interesantă la Școala de vară de la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi - FOTO

scoala de vara 16

Elevii participanți la Școala de vară desfășurată la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi au petrecut o nouă săptămână frumoasă, relaxantă şi interesantă.

În săptămâna 29 iulie- 2 august 2019, profesorii implicați în proiect au antrenat copiii în activități variate, menite să le dezvolte creativitatea, motivaţia şi încrederea în sine. Întâlnirea cu agenții de circulație din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, vizita la Brutăria Spicul, bătaia cu apă, redescoperirea jocurilor în aer liber, discuții despre alimentația sănătoasă și prepararea salatei de fructe, toate aceste activități au fost trăite de către copii ca o experiență unică, în care distracția s-a îmbinat cu dezvoltarea personală.

„În această săptămână am învățat multe lucruri care mă vor ajuta în viitor.”, „Tot ce s-a petrecut aici a fost cu folos!”, „Ne-am distrat de minune și am descoperit meserii frumoase!”, sunt câteva gânduri ale copiilor participanți, relevante pentru starea de bine pe care aceștia au trăit-o într-un mediu școlar...de vară.

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web