Dorohoi News Logo

Sute de voluntari au luat parte la acţiunea de ecologizare „Let’s do it, România” în Dorohoi - FOTO

Lets Dorohoi_34

Acțiunea de ecologizare „Let’s do it, România!”, ajunsă anul acesta la a zecea ediție, s-a desfășurat, ca în fiecare an, și în municipiul Dorohoi. Evenimentul a avut ca scop atât colectarea de deșeuri, cât si conștientizarea cetățenilor în spiritul unui comportament prietenos și responsabil față de mediu.

La această amplă acțiune au participat sute de voluntari din instituții de învățământ, angajați ai primăriei, reprezenanți ai CJ Botoșani și alți cetățeni din Dorohoi. 

De la an la an, cantitatea de deșeuri adunată este mai mică, ceea ce însemnă că cetățenii încep să înțeleagă că problemele de mediu generate de activitățile cotidiene în zonele locuite nu trebuie să afecteze sănătatea umană, confortul și mediul înconjurător. Calitatea mediului este prezentă în viața noastră prin efectele sale asupra sănătății oamenilor.

Calitatea vieții depinde în primul rând de noi, cei care trebuie să fim constienți de faptul că nu putem lăsa deseurile în strada, strada fiind oglinda orașului în care locuim.

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web