Dorohoi News Logo

Te provoc la „O DONARE”! Campanie de donare de sânge la Spitalul Dorohoi – Împreună mergem mai departe!

te provoc la o donare

Dorohoiul este un oraș mic... Cu oameni puțini, dar sufletiști și hotărâți în a dovedi empatie față de semeni. 

De nenumărate ori am dovedit că aici, la Dorohoi, se pot realiza lucruri mărețe. Suntem dornici să ajutăm și mereu surprinzători. Cu campanii de informare sau fără, donatorii noștri au venit conștiincioși și fără a cere sau urmări vreun beneficiu.

Vă mulțumim în numele celor cărora au beneficiat de suportul vostru. Numărul celor care s-au asociat dorinței noastre de a ajuta este în continuă creștere... Desigur, criteriiile de donare sunt stricte. Dacă nu au putut dona, dorohoienii au pus suflet și uneori resurse financiare pentru a promova acțiunile noastre. Numim, desigur, dorohoieni și pe cei din localitățile limitrofe Dorohoiului, care s-au asociat cu dorința noastră de a ajuta și de a se implica.

Vă mulțumim cu sufletul și vă invităm să ne însoțiți pe drumul nostru anevoios dar optimist spre o lume mai bună! Noi nu renunțăm, împreună putem evolua!!!!

Nu ne uitați... Joi 5 și tot joi 19 decembrie 2019, vă așteptăm la donare! Un donator =3 vieți salvate... Împreună suntem mai puternici...
Cu respect, echipa UTS Dorohoi

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web