Dorohoi News Logo

Dublă provocare lansată de UTS Dorohoi de sărbători

UTS Dorohoi sarbatori

Așa cum v-am obișnuit, în fiecare joi din prima și a treia săptămână a lunii, vă provocăm la donare. Inspirați de campania susținută de asociația „Pro Vita” și Protopopiatul Dorohoi, îndrăznim să vă propunem în luna decembrie o dublă provocare: aceea de a dona sânge și de a oferi o bucurie de Crăciun micuților internați în această perioadă în Spitalul Municipal Dorohoi.

În acest context, va așteptăm joi, 19 decembrie 2019, să vă alăturați ca de fiecare dată dorinței noastre de a ajuta prin donare de sânge, dar și în scop caritabil, prin donarea tichetelor de masă care sunt acordate la fiecare donare (70 lei), oferind astfel o bucurie micuților suferinzi...

Ne-ați surprins plăcut în repetate rânduri când v-ați alăturat dorinței noastre de a ajuta, vă provocăm și de această dată. Vă mulțumim și pentru răbdarea și consecvența cu care răspundeți prezent și suntem mândri de acest fapt. Pentru a preveni viitoarele episoade aglomerate, vă stăm la dispoziție 24 de ore din 24 la numărul de telefon 0733066159, unde vă puteți programa pentru donare. Ne înclinăm cu respect și suntem deschiși oricărei idei care ne ajută sa progresăm. 

Cu ajutorul vostru, al Protopopiatului  Dorohoi și nu în ultimul rând al părintelui misionar Teodor Ciurariu, ne vom alătura campaniei „O jucărie - o bucurie pentru fiecare copil” ce se derulează în fiecare an în prag de sărbătoare la spitalul nostru. Ne dorim ca împreună, în straie de sărbătoare și în murmur de colinde să așternem un zâmbet pe fețele micuților aflați în suferință. (Echipa UTS Dorohoi)

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web