Dorohoi News Logo

Familie din Ionășeni ajutată prin Concertul caritabil „Prin nămeți și ger”

AFIS Atelierul de lectura F1

Corul Misionar al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei „Sf. Ioan Iacob Hozevitul” din Botoșani, dirijor Gabriel Corolea, vă invită la concertul caritabil „Prin nămeţi şi ger”.

Concertul de colinde, datini, obiceiuri și muzică populară îi va avea ca invitați pe Alexandru Brădăţan, Fetele din Botoşani, Mariana Ichim, Loredana Călin, Alina Huțu și ansamblul Stejărelul și va avea loc vineri, 20 decembrie, ora 17:00, la Casa Tineretului.

Fondurile strînse vor merge către familia Cârmaci, din cătunul Ionășeni, comuna Trușești. Cei cinci copii ai familiei Cârmaci, trei fete și doi băieți, au rezultate excelente la învățătură, deși sînt nevoiți să-și facă lecțiile cu rîndul și pentru a ajunge la școală trebuie să meargă pe jos kilometri întregi. Împreună cu părinții lor, ei locuiesc acum într-o casă din chirpici, cu doar două camere. Cu ajutorul lui Dumnezeu, care a lucrat prin oameni cu sufletul mare, se vor putea muta în curînd în căsuța nou construită. Dar, în pofida sacrificiilor pe care le fac cei doi părinți, situația lor este una dificilă, așa încît, orice ajutor este binevenit.

Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web