Dorohoi News Logo

Distincție „Erou salvator 2019” pentru echipa UTS Dorohoi și cei peste 600 de donatori - FOTO

Erou salvator_1

Se încheie un an greu, dar frumos, în care ne-am făcut mulți prieteni dornici să ajute. Numărul celor care s-au alăturat campaniilor noastre este în continuă creștere și vă mulțumim cu sufletul. Implicarea noastră motivată de nevoia de sânge a atras după ea nenumărați colaboratori. Am avut în acest an peste 600 de donatori, oameni de suflet alături de care am promovat acțiunile noastre, sau susținători financiari ai acestor acțiuni.

Am putut aduce bucurie în sufletul copiilor internați în spital de sfintele sărbători cu ajutorul bonurilor valorice la care au renunțat o parte din voi în această lună.

Vom continua și anul următor să insistăm în a vă convinge sa ne fiți alături. Vă stăm la dispoziție 24 ore din 24 pentru programări la numărul de telefon 0733066159 și vom insista în a va aminti pe orice cale posibila datele de donare și urgențele pentru grupele de sânge deficitare.

Confirmarea că împreună putem ajuta o avem și de la Centrul de Transfuzii Sangvine Botoșani de la care cu mândrie am primit un dar neprețuit - o distincție „Erou salvator 2019” - pe care ne dorim să îl împărțim cu dvs.

Cu respect, echipa UTS Dorohoi 

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web