Dorohoi News Logo

ANUNȚ DAS Dorohoi privind distribuţia pachetelor de igienă către persoanele cu handicap grav şi accentuat

produse-de-igiena

UAT Dorohoi prin Direcţia de Asistenţă Socială aduce la cunoştinţa persoanelor cu handicap grav și accentuat, adulți și copii, neinstituționalizate, cu domiciliul în municipiul Dorohoi, că potrivit prevederilor HG 784/2018 art. 3(1) lit.c), începând cu data de 24.02.2020 se procedează la distribuirea stocului de pachete de igienă rămase după distribuția către beneficiarii inițiali.

În acest sens invităm persoanele cu handicap grav și acentuat, cu domiciliul în municipiul Dorohoi, sau aparținătorii acestora să se prezinte la Biroul de Beneficii Sociale din strada Dumitru Furtună nr.14, unde după verificarea documentelor justificative și completarea unei cereri tip, vor fi înscrise pe listele de suplimentare și vor primi un pachet cu produse de igienă (detergent de rufe, șampon copii și adulți, săpun lichid, pasta și periuțe de dinți).

Menționăm că distribuția produselor se va face în ordinea prezentării beneficiarilor și a înregistrării cererilor, în limita stocului disponibil, până la epuizarea acestuia.

Documentele pe care persoana titulară trebuie să le prezinte pentru ridicarea produselor sunt decizia de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat (copie) și cartea sau buletinul de identitate. În cazul în care din motive întemeiate, titularul nu se poate deplasa pentru ridicarea produselor, acesta poate delega o persoană, care trebuie să prezinte următoarele documente: acte identitate pentru titular şi delegat (original şi copie), decizie de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat (copie)

Programul punctului de distribuţie din strada Dumitru Furtună nr.14 va fi:
LUNI, MARŢI, MIERCURI şi JOI între orele 09:00 – 15:00
VINERI între orele 09:00 – 13:00

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Dorohoi, din str. Ştefan cel Mare nr. 43 sau tel. 0231617813 interior 23 sau 14.

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web