Dorohoi News Logo

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani organizează cursuri gratuite pentru angajații din Dorohoi

cursuri

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani derulează, în parteneriat cu Asociaţiile Indeco și Consensual din Iaşi, proiectul „Instruit pentru Perfomanţă. În cadrul acestui proiect se organizează, vineri 6 martie, de la ora 11:00 în sala de ședințe a Primăriei Dorohoi un seminar de informare. 

Cursurile sunt organizate pentru angajaţii firmelor din domeniile:
turism şi ecoturism
construcții 
industrii creative
lemn şi mobilă
textile şi pielărie
procesarea alimentelor şi băuturilor
energie şi management de mediu
sănătate şi produse farmaceutice
bioeconomie

Proiectul este implementat de Camera de Comerț și Industrie Botoșani în parteneriat cu Asociația pentru Integrare și Dezvoltare Comunitară - INDECO și Asociația CONSENSUAL.

Seminarului va avea ca teme de discuție:
Prezentarea proiectului ”Instruit pentru performanță!”, a rezultatelor estimate și a calendarului  activităților propuse
Prezentarea programului de cursuri
Prezentarea condițiilor de înscriere în grupul țintă
Prezentarea sectoarelor SNC și a domeniilor SNCDI

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea nivelului de cunoștințe, competențe și aptitudini ale angajaților activi în sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI sau din întreprinderi care intenționează să-și adapteze activitatea principală sau secundară la cel puțin unul din aceste sectoare economice sau la unul din domeniile de specializare inteligentă 
 
Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 2.831.938,74 lei, din care 2.4407.147,97 lei este valoarea finanțării Uniunii Europene și 424.790,77 lei este valoarea finanțării Guvernului României. Durata totală a proiectului este de 18 luni, cu începere din 25.10.2019.

Pentru mai multe detalii CLICK AICI

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web