Dorohoi News Logo

Medicul Tamara Ciofu își oferă sprijinul pentru oamenii care nu au medici de familie

Tamara Ciofu

Deputatul PSD, medicul Tamara Ciofu, își oferă sprijinul, în plină pandemie de coronavirus, către persoanele care nu sunt înscrise pe listele medicilor de familie. Aceasta se oferă să îi ajute pe cei care necesită recomandări medicale astfel încât aceștia să nu mai aglomereze Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Botoșani.

„Ca medic, la rândul meu, sunt alături de personalul medical împreună încercând să tratăm pacienții care au nevoie de noi. Știu că medicii de familie sunt conectați cu pacienții care sunt înscrisi pe listele lor însă sunt persoane care nu au medic de familie și care mă pot contacta telefonic la nr. de telefon 0745491608. Vă stau la dispoziție tuturor celor care aveți nevoie de sfaturile mele. Zilele acestea, cazurile discutate telefonic pentru care am oferit recomandări medicale chiar nu necesitau deplasarea pacienților. Să încercăm pe cât posibil să nu aglomerăm Unitățile de Primiri Urgențe. Respect pentru cei din prima linie care luptă împotriva acestui virus. Vă sfătuiesc să aveți o conduită preventivă, să evitați contactele și deplasările inutile, să respectați indicațiile autorităților și să vă păstrați calmul”, a spus Tamara Ciofu.

Parlamentarul a făcut apel la solidaritate și bunătate, înțelepciune și calm, în aceste momente de cumpănă.

„În aceste momente, mai mult ca niciodată, trebuie să dăm dovadă de solidaritate și bunătate - cea mai frumoasă calitate pe care o poate avea un Om, ce provine din iubire, înțelepciune și altruism. Mă bucur să văd că oameni simpli, asociații de binefacere și firme s-au mobilizat și au venit în sprijinul celor care se confruntă direct cu virusul COVID 19. Este firesc ca cea mai mare parte a eforturilor să se îndrepte spre cei confirmați cu virusul COVID 19 sau declarați „contact apropiat” însă, vă rog să nu uitați de categoriile de persoane aflate în dificultate și să-i sprijiniți în măsura în care vă permiteți”, a precizat Ciofu.

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web