Dorohoi News Logo

Om de afaceri botoșănean implicat în lupta cu Covid-19. Donații și către Spitalul Dorohoi - FOTO

Donatii_1

Implicarea unui om de afaceri botoșănean, a unui medic și a unei asociații din București pentru stoparea Covid-19.

Cătălin Silegeanu, director general al companiei Hidroplasto s-a implicat și săptămâna aceasta în proiecte ce vizează lupta cu Covid-19. Acesta, împreună cu dr. Dana Lăzăruc și Asociația Global Intelligence, prin președinte Alina I. Novac au realizat donații săptămâna trecută către Spitalul Municipal Dorohoi, Spitalul de Boli Infecțioase Copii și Spitalul de Recuperare „Sfantul Gheorghe” din Botoșani.

Echipamentele donate au constat în viziere, măști, mănuși, halate de unică folosință și capeline.

Redam mai jos mesajul lui Cătălin Silegeanu de pe rețeaua de socializare Facebook.

„Si saptamana aceasta ne-am implicat si am donat echipamente personalului medical atat de incercat in aceasta perioada. Actiunile noastre au vizat : Spitalul Mun.Dorohoi- dr. Gherasim , Spitalul de Boli Infectioase pentru copii – dr.Chisalita , Spitalul de recuperare `Sfantul Gheorghe`-Ec.Gabriela Varzari.

Postarile mele au rolul de a exemplifica si de a stimula. Imi doresc sa se implice cat mai multi in acest tip de actiuni.

Avem planificate si alte donatii in zilele ce urmeaza. Suntem alaturi si impreuna vom reusi. Facem bine ca sa ne facem bine.

Implicati in acest proiect Global Intelligence Neli Alina Novac si Dana Lăzăruc . #ImpreunaSuntemMaiPuternici #ImpreunaVomReusi #FacemCaSaNeFieBine”

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web