Dorohoi News Logo

Colectă organizată de Parohia Sfântul Ilie din Dealu Mare pentru refacerea casei distrusă de incendiu, a unei femei în vârstă de 86 de ani

incendiu casa

În seara de 29 aprilie, în urma unui incendiu provocat de un scurtcircuit, a ars în totalitate o gospodărie din localitatea Dealu Mare.

Datorită vecinilor a fost salvată proprietara locuinței, mătușa Marița A., în vârstă de 86 de ani, incendiul fiind stins de către pompierii militari care au reușit să oprească extinderea focului la celelalte anexe gospodărești.

În urma acestei situații, mătușa Marița A., a rămas fără munca de o viață, din incendiu fiind salvate doar animalele din gospodărie. Pentru orice familie și cu atât mai mult, pentru o persoană în vârstă, astfel de momente sunt greu de înfruntat. Totuși o mângâiere, în această situație, o constituie faptul  că familia și cei apropiați s-au mobilizat și au început să ridice o mică locuință, ca să poată avea parte de o bătrânețe liniștită și poate, de acum înainte ferită de alte greutăți, din mila lui Dumnezeu.

De aceea, la propunerea Consiliului și Comitetului Parohial ale Bisericii Sf. Ilie din localitatea Dealu Mare, a fost inițiată, la nivelul comunității, o colectă pentru a o ajuta pe mătușa Marița A. ca anotimpul rece să o găsească cu un acoperiș deasupra capului.

Colecta se va desfășura în perioada 1 -15 mai. Banii se vor strânge la pangarul Biserii, aflat la parterul clopotniței sau la domnul Adrian Ciortan, epitropul parohiei, urmând ca suma rezultată să fie folosită pentru achiziționarea de materiale de construcție.

Mulțumim pentru sprijinul și ajutorul oferit!

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web