Dorohoi News Logo

Jandarmii botoșăneni s-au alăturat campaniei „Donează sânge, salvează o viață!” - FOTO

Jandarmii doneaza_1

În această dimineață, jandarmii botoșăneni s-au alăturat altor aproape 1000 de colegi din Jandarmeria Română, care au donat sânge în cadrul campaniei „Donează sânge, salvează o viață!".

Într-o perioadă în care sistemul medical are nevoie de noi toți, am înțeles că fiecare gest, oricât de mic, poate însemna enorm pentru cei care au cu adevărat nevoie.

Campania s-a desfășurat la nivel național, în cooperare cu Patriarhia Română și Centrele de Transfuzie Sanguină, fiind inițiată în anul 2012 de către Patriarhia Română, iar din anul 2014 a fost extinsă la nivel național, participând astfel mai multe instituții publice, printre care se numără și Jandarmeria Română.
Scopul acestei campanii este de a dărui o șansă la viață cât mai multor semeni aflați în situații dificile și care au nevoie de sânge pentru a supraviețui.

Cu gândul că gestul nostru va aduce bucurie câtorva oameni încercați de boală, Jandarmeria Română adresează tuturor celor ce înțeleg valoarea salvării unei vieți umane îndemnul de a participa pe viitor la nobila acțiune a donării de sânge.

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web