Dorohoi News Logo

Ghica face bine alături de tine - FOTO

2

Moș Crăciun a venit anul acesta mai repede pentru o familie minunată, dar cu o situație precară. Membrii Clubului de Jurnalism al Colegiului Național „Grigore Ghica”, împreună cu elevi ai acestui liceu s-au mobilizat și au reușit să ajungă la un sens comun: aducerea spiritului de Crăciun în casele celor cu o situație mai puțin bună. Au strâns atât alimente cât și alte daruri și le-au oferit cadou copiilor înduioșători.

„Cea mai mare răsplată pe care am primit-o în urma acestei donații a fost zâmbetul cald de pe fețele copiilor și inocenta cu care apreciau tot ce primeau.”(membrii clubului de jurnalism)

Fiecare dintre noi ne facem planuri pentru sărbători și ne gândim ce cadouri am vrea să primim, însă nu ne gândim că pentru multe familii din România Crăciunul nu mai înseamnă bucurie. Pentru ei fiecare zi reprezintă o luptă cu viața, luptă care este dusă încă cu speranța că mâine va fi mai bine. Anul acesta poți fi chiar tu Moș Crăciun pentru niște copii care au nevoie. (Damaschin Eduard)

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web