Dorohoi News Logo

„Bunătatea te face om Mare” – Școala Gimnazială „Spiru Haret”, Colegiul Național „Grigore Ghica” și Bisericuța de Lemn „Vârgolici” din Dorohoi - FOTO

7

„Oamenii care au dragoste și bunătate se aseamănă cu îngerii care transmit bucurie și veselie oriunde s-ar afla!” (Sfântul Cuvios Paisie Aghioritul)

„Bunătatea te face om Mare”, un proiect de suflet, i-a adus împreună, în spiritul comuniunii și a tuturor faptelor bune, pe inimoșii prichindei din clasa I B de la Școala Gimnazială „Spiru Haret” Dorohoi, coodonați de doamna învățătoare, profesor Carmen Lepărdă și liceenii din clasa a X-a F de la Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi, coordonați de prof. diriginte, Monica Ifrim.

În luna bucuriilor sufletești și a căldurii, doar bunătatea și generozitatea o întrețin. Sentimentul minunat al iubirii a făcut să crească în noi lumina și căldura interioară, transmise duminică, 19 decembrie 2021, cu zâmbete, culoare și fericire, de către micii și marii colindători la Bisericuța de Lemn „Vârgolici” din Dorohoi, păstorită de preotul paroh Cătălin Ifrim.

Purtând haina iubirii și a generozității, au dăruit, după participarea la Sfânta Liturghie și primirea cu Sfintele Taine ale Lui Hristos, un program de colinde și au adus vestea bucuriei împărătești, Nașterea Pruncului Iisus, continuând fapta bună în bucurie celor aflați în nevoie.

Copiii și părinții, darnici și inimoși, au umplut darurile cu de toate, lucruri utile și foarte frumoase, și le-au oferit, pe lângă zâmbete, culoare și fericire, unor copii cu mai puține posibilități.
 
Rai luminat în fiecare casă și familie și spor la cât mai multe fapte bune! (prof. Monica Ifrim, consilier educativ)

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web