Dorohoi News Logo

Dorohoienii pot fi alături de refugiații ucrainieni în campania „Împreună ajutăm refugiații din Ucraina”

refugiati

Primaria municipiului Dorohoi, Direcțía de Asistență Socială și Asociația GAL DOROHOI 610, lansează campania umanitară „Împreună ajutăm refugiații din Ucraina” pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetățenilor ucraineni afectați de pe urma războiului.

Campania „Împreună ajutăm refugiații din Ucraina”, oferă tuturor dorohoienilor posibilitatea de a ajuta cetățenii ucraineni aflați în nevoie prin donații în bani/produse.

Cei care doresc să fie alături de noi, pentru:
• donarea de fonduri în contul Asociației GAL DOROHOI 610 – CONT IBAN RON cu nr. RO19BRDE070SV41949320700, deschis la BRD Dorohoi, facilitând astfel achiziționarea de  materiale de primă necesitate și echipamente (medicamente, saci de dormit, pături, produse de igienă etc.), în funcție de nevoi.
• donarea de produse de primă necesitate, precum: alimente neperisabile, apă, produse de igienă personală, articole pentru copii (scutece de unică folosință, servețele, produse de igienă), dezinfectanți, măști.

Donațiile se fac la sediul Direcțíei de Asistență Socială din Dorohoi, strada Ștefan cel Mare nr. 43, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.00, persoană contact Apetre Adriana, telefon: 0787/266296.

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web