Dorohoi News Logo

Marșul pentru viață s-a bucurat de un public numeros la Dorohoi - FOTO

MPV Dorohoi_11

Marșul pentru viață s-a desfășurat în acest an, la Dorohoi, pe 26 martie, fiind a III-a ediție și a fost dedicat în mare parte copiilor, mamelor și familiilor care au ales să-și întregească viața prin alegerea de a da viață și a crește un copil.

Cel mai important subiect, care a făcut posibil acest manifest, a fost încercarea de a sprijini mamele defavorizate și de a le ajuta să își dorească să crească  copiii care urmează să vadă lumina zilei.

Evenimentul s-a desfășurat după următorul program:
- 11:45 - 12:00 - adunarea participanților în Parcul Cholet
- 12:00 - 13:30 - activități interactive Pro Vita
- 13:30 - deplasarea la catedrala orașului, unde a fost citit Acatistul Sfântului Stelian (parțial) și rugăciuni de binecuvântare pentru familii și copii.

Atelierele din parcul Cholet au bucurat un număr mare de copii, atrăgându-le atenția prin dansuri distractive și educative, muzică, desen și culoare, lecturi de credință, acestea fiind asigurate de cei 50 de voluntari ai asociației Pro Vita Dorohoi. Nici adulții nu au fost neglijați, putând să discute despre aceste teme sensibile cu preoții.

Activitatea a fost încheiată cu slujba de binecuvântare pentru familie și copii, susținută de preoții coordonatori, marșul fiind susținut și de profesori și voluntari. (Alexandra C.)

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web