Dorohoi News Logo

DAS Dorohoi: Nouă ne pasă de seniorii noștri - FOTO

1

Cu susținerea U.A.T. Dorohoi prin Direcția de Asistență Socială, un grup de senioriau participat la o excursie organizată în data de 14 iulie 2022. Au vizitat mănăstirile din nordul Moldovei, Bogdana, Putna, Sihăstria Putnei, Voroneț și Humor. Participanții, în număr de 43, sunt beneficiari ai Centrului de zi pentru seniori.

Excursia, al cărei program a inclus vizitarea parcului zoologic Rădăuți, obiectivul turistic La Palmadar și a mănăstirilor mai sus prezentate, face parte din ansamblul serviciilor sociale specifice, puse la dispoziția seniorilorcu domiciliul pe raza municipiului Dorohoi în scopul stimulării comunicării la orice vârstă și readucerii persoanelor de vârsta a treia în viața socială activă. 

Cu speranța că toate problemele vârstei au fost date uitării în fața peisajelor mirifice, seniorii noștri au petrecut o zi minunată și relaxantă pe plaiuri bucovinene, pe un traseu de aproximativ 300 km dus-întors.

Domnul primar al municipiului Dorohoi, ing. Dorin Alexandrescu, le mulțumește seniorilor pentru contribuția adusă de-a lungul timpului la dezvoltarea comunității noastre și totodată, le transmite că pentru a beneficia de servicii sociale gratuite și de alte activități efectuate în cadrul centrului trebuie să se înscrie în baza de date a centrului de zi din incinta Casei Maior Gălușcă (str. Alexandru Ioan Cuza nr. 39).

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web