Dorohoi News Logo

Tineri din Dorohoi uniți prin solidaritate, compasiune și spirit civic – FOTO

Donatii_4

Solidaritatea, compasiunea, spiritul civic, toate acestea i-au unit sâmbătă, 29 octombrie 2022, pe tinerii din Municipiul Dorohoi la o activitate de voluntariat organizată de Liceul „Regina Maria” Dorohoi.

Liceul „Regina Maria” Dorohoi, în parteneriat cu Asociația „We care about strays” Botoșani (dr. Bejinariu Daniel și dr. Bratu Dănuț), Direcția de Asistentă Socială și Primăria Municipiului Dorohoi a organizat „Săptămână legumelor și fructelor donate”, activitate care are ca scop sensibilizarea elevilor și profesorilor din unitatea de învățământ, precum și conștientizarea situației dificile în care se află copiii afectați de lipsa alimentelor și a altor nevoi de bază.

Elevii, coordonați de prof. Crețu Daniela Anca, au avut la dispoziție o săptămână în care au putut să doneze alimente pe care le-au împărțit astăzi unui număr de 10 familii nevoiașe din Municipiul Dorohoi alături de alte donații din partea Asociației „We care about strays” Botoșani.

Tinerii dornici de fapte bune s-au întâlnit în fața primăriei unde au ascultat câteva cuvinte ale domnului primar și ale organizatorilor, apoi s-au mobilizat pentru a împărți donațiile într-un mod cât mai eficient.

Atât domnul primar ing. Dorin Alexandrescu, cât și organizatorii activității i-au îndemnat pe tineri să fie generoși, să participe la activități care să le cultive spiritul civic și le-au transmis cât de important este să fie solidari și apropiați față de semenii lor. (Laura A.)

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web