Dorohoi News Logo

Primăria Comunei Ibănești – continuă primirea documentelor pentru ajutoarele necesare încălzirii locuinței

3

Primăria Comunei Ibănești – continuă primirea  documentelor pentru ajutoarele necesare încălzirii locuinței în perioada sezonului rece și a suplimentului pentru energie.

Începând cu data de 3 octombrie, Primăria comunei Ibănești prin Compartimentul de Asistență Socială, a dat startul depunerii cererilor și declarațiilor pe propria răspundere pentru acordarea ajutoarelor necesare încălzirii locuințelor pentru perioada sezonului rece și a suplimentelor pentru energie electrică.

Acțiunea este în continuă desfășurare realizându-se în baza Legii 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie și HG 1073/2021 privind aprobarea normelor metodologice.

Printre condițiile care trebuie îndeplinite pentru obținerea ajutorului se enumeră:
-venitul net pe membru de familie nu trebuie să depășească valoarea de 1.386 lei, respectiv 2.053 lei pentru persoanele singure;
-nu trebuie să dețină niciun bun prevăzut în lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării acestuia;
-nu trebuie să dețină mai mult de 2000 metri pătrați teren intravilan.

Cererile pentru acordarea ajutorului se depun la sediul Primăriei comunei Ibănești în cadrul Compartimentului de Asistență Socială. Angajații desemnați pentru realizarea acestora sunt mereu la dispoziția cetățenilor acordând tot sprijinul necesar.

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web