Dorohoi News Logo

DAS Dorohoi: Informații despre distribuirea pachetelor alimentare

pachete-alimente-uniunea-europeana

UAT Dorohoi prin Direcţia de Asistenţă Socială aduce la cunoştinţa persoanelor cu handicap grav și accentuat, adulți și copii, neinstituționalizate, cu domiciliul în municipiul Dorohoi, că potrivit prevederilor HG 84/2020 art. 3(1) lit.c), începând cu data de 24.11.2022 se procedează la distribuirea stocului de pachete alimentare rămase după distribuția către beneficiarii inițiali.

În acest sens invităm persoanele cu handicap grav și acentuat, cu domiciliul în municipiul Dorohoi, sau aparținătorii acestora să se prezinte la depozitul POAD din strada 1 Decembrie nr.24 (fosta unitate militară de la Brazi), corp clădire C8, unde după verificarea documentelor justificative și completarea unei cereri tip, (CLICK AICI pentru cerere) vor fi înscrise pe listele de suplimentare și vor primi un pachet cu produse alimentare.

Menționăm că distribuția produselor se va face în ordinea prezentării beneficiarilor și a înregistrării cererilor, în limita stocului disponibil, până la epuizarea acestuia.

În același timp informăm beneficiarii că pachetul alimentar are o greutate de 25 kg.

Documentele pe care persoana titulară trebuie să le prezinte pentru ridicarea produselor sunt decizia de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat (copie) și cartea sau buletinul de identitate (original și copie).

În cazul în care din motive întemeiate, titularul nu se poate deplasa pentru ridicarea produselor, acesta poate delega o persoană, care trebuie să prezinte următoarele documente: acte de identitate pentru titular şi delegat (original şi copie), decizie de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat (copie).

Programul punctului de distribuţie din strada 1 Decembrie nr.24 va fi:

LUNI, MARŢI, MIERCURI şi JOI – 09:00 – 15:00
VINERI – 09:00 – 13:00
SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ ŞI SĂRBĂTORI LEGALE - Liber

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Dorohoi, din str. Ştefan cel Mare nr.43 tel. 0231617813 interior 18.

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web