Dorohoi News Logo

HO-HO-ura pentru un moment de neprețuit cu Moș Crăciun în noul său atelier de la Cinema „Melodia” - FOTO

Ho-ho-ura Melodia_08

Cei care au fost ieri, 9 decembrie 2022, la Cinematograf „Melodia”, au descoperit un loc plin de bucurie. Spațiul s-a transformat în cel mai încântător tărâm al minunilor de iarnă, cu un strop de magie, un loc perfect în care să intri în spiritul festiv ca nimeni altul. 

Copii dar și părinți au simțit că magia Crăciunului prinde viață atunci când s-au distrat cu jucării, au ornat brăduți, au creat ornamente unicate, au desenat, cântat, pictat și, mai ales, când s-au întâlnit cu Moș Crăciun. În „Atelierul Moșului” spiridușii și-au făcut magia pentru a crea un decor uimitor de Crăciun pentru joacă, relaxare și bineînțeles fotografii speciale. Aceștia au împodobit atelierul cu pomi de Crăciun strălucitori, melodii vesele, cadouri și delicii magice de sărbători. Distracția va continua și în data de 10 decembrie, începând cu ora 13:00.  

„Atelierul lui Moș Crăciun” este locul perfect pentru a petrece un moment neprețuit alături de cel mai vesel om din lume și toți cei dragi ai tăi.

Evenimentul este organizat de Emanuela Chitic Ciurciun și Miruna Antochi-Sandu. (sursa Emanuela Chitic Ciurciun și Miruna Antochi-Sandu)

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web