Dorohoi News Logo

„Împreună, de Crăciun!” - Activitate caritabilă desfășurată de elevii de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi

Daruri (1)

Decembrie este luna în care se conștientizează cât de important este să dăruiești, fără a aștepta în schimb o recompensă, după cum spun și cuvintele lui Emanuel Swedenborg „Dragostea constă în dorința de a da ceea ce este al tău altuia și de a simți fericirea acestuia ca și cum ar fi a ta.”

Cu empatie, iubire și determinare, elevii clubului de jurnalism „LeReMeDiștii” în colaborare cu CȘE al Liceului „Regina Maria” și echipa de robotică „North East Dynamics” nu au lăsat să treacă nemarcată luna faptelor bune. Elevii liceului s-au mobilizat într-un mod remarcabil, și au strâns, cu ajutorul colegilor generoși, cadouri ce constau în dulciuri, jucării, haine, încălțăminte, pentru copii defavorizați. Darurile au fost împărțite cu duioșie de Moș Crăciun și ajutoarele sale, elevi insotiti de doamna profesor Crețu Daniela. Bucuria sărbătorilor a fost împrăștiată în casele a 6 familii, iar 18 copii au fost surprinși cu pachete alese cu grijă. 

Impactul puternic asupra familiilor defavorizate, oferindu-le un sprijin necesar într-un moment dificil poate oferi un motiv de bucurie și speranță într-o perioadă în care acestea ar putea fi în mod normal lipsite de ele. De asemenea, poate contribui la întărirea legăturilor dintre comunitate și familiile defavorizate, arătând că sunt apreciate și că oamenii se îngrijesc de ele. (Paula C.)

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web