Dorohoi News Logo

Microfinanțarea nu are etnie! Până la 120.000 lei pentru antreprenorii romi și pentru IMM-uri care angajează romi

microfinantarea nu are etnie

REDI – Inițiativa pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Romilor vă  informeaza că, pentru antreprenorii romi si antreprenorii neromi care doresc să ofere locuri de muncă cetățenilor de etnie romă există posibilitatea accesării de credite pentru finanțarea afacerii fără garanții reale, de până la 120.000 lei, în contextul unui parteneriat între REDI Economic Development S.A. și Patria Credit IFN S.A.

Partenerii bancari sunt cei care vor oferi împrumuturile bancare afacerilor declarate eligibile în urma procesului de Analiză și Evaluare a documentației, însă REDI va depune toate eforturile pentru ca această oportunitate să ajungă în timp record la un număr cât mai mare de antreprenori romi și neromi eligibili.

Dacă vă numărați printre profesioniștii în Incluziune Socială (Mediator, BJR-ist, Expert, etc.) sau dacă reprezentați o organizație/instituție care dorește să sprijine în organizarea vizitelor de informare în teren (Prefectură, Primărie, Consiliu Județean, Consiliu Local, Patronat, Organizație non-guvernamentală, BJR, ORC, etc), vă rugăm să contactați următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdc4s7-0Eq4ybrKRLPvNXcTRWmD3xIJUUlqbrocKlDPu4GrEw/viewform.

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web