Dorohoi News Logo

Tabăra din pridvorul satului – prilej de a gusta frumusețea copilăriei curate - FOTO

tabara copii Parohia Dealu Mare 01

„Talentul câștigă jocuri, dar munca în echipă și inteligența câștigă campionate.” - Michael Jordan.

Despre muncă în echipă și cooperare a fost și Tabăra din Pridvorul Satului din Parohia Dealu Mare, aflată anul acesta la cea de a 5-a ediție.

Timp de 3 zile, 80 de copii cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani au petrecut clipe de neuitat alături de cei 8 voluntari și preotul paroh Apetrei Ionuț. Tinerii și-au testat abilitățile atât la competițiile sportive, cât și la cele 5 ateliere pregătite: Educație Religioasă, Etică și Comunicare, Creație, Istorie și Lucru în echipă. Tabăra s-a încheiat cu tradiționalul foc de tabără și premierea tuturor participanților.

Scopul acestui proiect se poate circumscrie în dorința Bisericii de a fi alături copiilor și tinerilor care locuiesc în zone defavorizate și de a le oferi în timpul vacanței de vară un program educativ, cultural, artistic și interactiv în cadrul căruia tinerii să aibă parte de modele și experiențe formatoare care să-I apropie de Biserică prin împărtășirea valorilor creștin ortodoxe și încurajarea dialogului dintre ei.

Aducem calde mulțumiri voluntarilor și partenerilor noștri care ne-au sprijinit la buna organizare a celei a doua ediții, a Taberii din pridvorul satului, precum și doamnelor din Comitetul Parohial care prin truda și implicarea lor au făcut ca tabăra de copii să devină un timp ziditor trăit în familia Bisericii noastre.

Mulțumim tuturor pentru implicare și ajutor!
Ramona Prodan - voluntar TPS

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web