Dorohoi News Logo

Școala de vară 2023 din cadrul Centrului de zi pentru copii „Jurjac” a finalizat cursurile cu prima serie de copii înscriși

Jurjac_1

Săptămâna trecută au început activitățile „Școlii de vară” 2023 de la Centrul de zi pentru copii „Jurjac” din Dorohoi. Din numărul total de 100 de copii înscriși (grupați în 4 serii), în perioada 03.07-14.07.2023, au participat la activitățile desfășurate în cadrul centrului un număr de 25 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, care provin de la toate școlile din municipiul nostru.

Împreună cu personalul centrului de zi și cu sprijinul voluntarilor înscriși, copiii au participat la diverse activități de socializare și petrecere a timpului liber precum  karaoke, aerobic, desen,  lectură, şi ore pentru pregătirea temelor de vacanță. Copiii au vizitat diferite obiective și instituții din municipiu care le-au captat atenția celor mici precum, Muzeul de Științe ale Naturii Dorohoi, Detașamentul de Pompieri Dorohoi din cadrul ISU Botoșani, Biserica Sfântul Nicolae Dorohoi, UAT Dorohoi.

Programul Școlii de vară 2023 are loc între orele 10:00 şi 15:00, fiecare serie de copii va urma cursurile timp de două săptămâni, săptămâni ce sperăm să  rămână de neuitat prin activitățile desfășurate.

Cursurile Școlii de vară 2023 se vor încheia la sfârșitul lunii august.

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web