Dorohoi News Logo

Prim-ministrul României: „Pilonul II de pensii nu se desfiinţează, nu se naţionalizează”

bani

Într-o declarație a prim-ministrului Marcel Ciolacu, acesta a susținut faptul în proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare, asumat de Executiv, nu a fost introdus niciun amendament prin care s-ar fi dorit desființarea sau naționalizarea Pilonului II de pensii.

"În primul rând, ca şi procedură, (...) fiind o lege de asumare a răspunderii Guvernului, amendamentele se aprobă în Guvernul României. În Guvernul României nu a existat o astfel de propunere. Ce pot să vă spun, cu certitudine, nici eu, Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, nici Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL, nu am luat o decizie politică şi nu am avut în discuţie, noi doi, o decizie politică în ceea ce priveşte naţionalizarea Pilonului II de pensii. Mai mult, nici eu, nici domnul Ciucă nu vom lua o decizie, cât timp suntem în aceste funcţii, în ceea ce priveşte Pilonul II de pensii ", a afirmat acesta, potrivit StirileProTV.

În plus, acesta a mai reiterat faptul că Pilonul II reprezintă o asigurare suplimentară pentru care optează mulți cetățeni români.

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web