Dorohoi News Logo

Campania „Shoebox-Christmas for everyone” ajunge în Dorohoi. Contribuie la fericirea unui copil în prag de sărbători

Shoebox

În spiritul acestui sezon festiv, pentru a cincea oară, Clubul Interact Botoșani lansează campania „Shoebox-Christmas for everyone”, în parteneriat cu diverse instituții, printre care se numără și Liceul „Regina Maria” din Dorohoi.

Acest eveniment caritabil, desfășurat în perioada 30 noiembrie - 17 decembrie 2023, își propune să aducă bucurie în inimile copiilor aflați în situații dificile. Prin inițiativa „ShoeBox”, fiecare persoană este încurajată să devină propriul Moș Crăciun, adunând într-o cutie neîmpachetată obiecte esențiale și de bucurie pentru cei mici.

1. Așează cu grijă într-o cutie neîmpachetată obiecte precum haine, jucării, rechizite, obiecte de igienă, dulciuri și cărți.
2. Adaugă pe cutie un bilețel cu vârsta și genul copilului destinatar.
3. Livrează cutia la unul dintre punctele noastre de colectare, distribuite strategic în oraș sau județ. 
4. Felicitări! Ai contribuit la fericirea unui copil în această perioadă.

Urna mai mică este destinată donațiilor în bani pentru cei care doresc să susțină proiectul financiar. Urna de dimensiuni mai mari este pregătită să primească pachetele, pline cu bucuria Crăciunului.

Punctele de colectare sunt amplasate în locații precum Uvertura Mall, Facefood, Botoșani Shopping Center și altele. De asemenea, proiectul are parteneriate cu licee și școli precum Liceul „Regina Maria” Dorohoi, Colegiul Național „A.T. Laurian” Botoșani, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani, Școala Gimnazială Nr. 11 Botoșani și Școala Gimnazială Nr. 7 Botoșani.

Prin acest demers, Crăciunul devine nu doar o sărbătoare a familiei, ci și a comunității care se unește pentru a aduce zâmbetul pe chipul fiecărui copil. (Tatiana M.)

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web