Dorohoi News Logo

Drum lin în Împărăția cerurilor, draga noastră Carina!

Carina (1)

Cele mai frumoase povești se spun la grădiniță, locul unde a început povestea unui fluturaș, Carina Elena, care venea cu aripile deschise pentru a descoperi tainele grădiniței. Însă, zborul lin a fost întrerupt de o boală nemiloasă cu care s-a luptat, a luptat și iar a luptat, până în ultima clipă.

Luptătoarea noastră Carina, ne-a dat o lecție de viață pe care adulții o pot învăța și de la un copil. Misiunea ei pe acest pământ a fost să ne arate puterea, curajul, implicarea, dorința de a învăța, de a se bucura de tot ce o înconjoară.

În ciuda durerilor apăsătoare, Carina își dorea să fie în preajma colegilor din grupa „Fluturașii” și a „doamnelor sale dragi”, așa cum ni se adresa. De câte ori venea la grădiniță era întâmpinată cu îmbrățișări calde, cu multă dragoste și afecțiune din partea tuturor.

Zborul ei s-a oprit înainte de a fi școlar, iar copilăria a rămas în preajma anilor de grădiniță, unde tot ce o înconjura, de altfel o fermeca.... în lumea poveștilor, a păpușilor, a castelelor cu prințese, unde totul este posibil.

Zâmbetul micuței Carina și sufletul ei curat vor dăinui în veșnicie. Ea a lăsat în urma ei un gol imens, iar singurul loc, de unde nu o poate lua nimeni, este inima noastră, unde va rămâne veșnic.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în Împărăția sa!

Doamnele tale dragi și „Fluturașii” de la grădiniță

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web