Dorohoi News Logo

Proiect educațional-filantropic implementat de Parohia „Pogorârea Sfântului Duh” și Școala nr. 4 din Baranca-Hudești - FOTO

proiect 01

Ne naștem egali în fața lui Dumnezeu, liberi în alegeri și gândire, dar crucile existenței noastre efemere sunt fie mai ușoare, fie mai dificile, date după înțelepciunea Creatorului.
 
Urmând îndemnul evanghelic de a-i cerceta pe cei bolnavi și singuri, miercuri 24 aprilie, s-a desfășurat proiectul educațional-filantropic „Bolnav am fost și m-ați cercetat”, implementat de Parohia „Pogorârea Sfântului Duh” și Școala Gimnazială Nr. 4, Baranca-Hudești.

Astfel, elevii claselor a V-a și a VII-a i-au vizitat pe semenii lor, beneficiarii Centrului de îngrijire și asistență pentru persoanele adulte cu dizabilități, din Dorohoi, reușind ca prin cântările religioase  să le aducă un strop de speranță în sufletele brăzdate de singurătate și tristețe.

La finalul activității copiii, îndrumați de doamnele profesoare Istrate Adriana și Filip Anamaria, precum și de pr. prof. Gavriliu Sergiu le-au oferit celor 43 de beneficiari fructe, dulciuri și produse alimentare.

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web