Dorohoi News Logo

Pompierii botoșăneni au donat viață pentru victimele exploziei urmată de incendiu la Dedeman - FOTO

Pompierii donare sange_011

În fiecare clipă, viața cuiva depinde de o picătură de sânge. Iar speranța vine, uneori, de la oameni pe care nu îi cunoști, dar care vor să ajute fără să aștepte nimic în schimb. 

Pompierii botoșăneni merg periodic la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani și, prin gestul lor, ajută bolnavii să poată primi sângele de care au nevoie.

Astăzi, s-au mobilizat din nou! Profund impresionați de drama prin care trec victimele exploziei urmată de incendiu, care s-a produs la un magazin de bricolaj din Botoșani, pompierii botoșăneni au mers să doneze sânge, iar acțiunea va continua și în zilele următoare. Unii dintre aceștia au fost însoțiți chiar și de alți membri ai familiei. 

Totodată, au lansat un apel către persoanele care nu au probleme de sănătate și îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a merge să doneze sânge. 

În ultima perioadă, salvatorii botoșăneni au participat la mai multe acțiuni de donare de sânge. Sunt mulți dintre ei care fac acest gest în mod regulat și trebuie să respecte intervalul minim între donări.

Mereu este nevoie de sânge! Primul pas este curajul de a merge la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani, de luni până vineri, de la ora 07:30. Acolo veți fi consiliați, veți beneficia de analize de sânge gratuite și, cel mai important, veți putea salva viața unui om!

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web