Dorohoi News Logo

Astăzi - Spectacol caritabil: Ador şi Drama Club vă invită la teatru!

banner 250 X 250 copy

Asociaţia Pentru Protecţia Animalelor Ador, împreună cu Drama Club, vă invită să vizionaţi Miercuri, 8 iunie, de la ora 19:00, piesa de teatru “Opera de trei parale”, jucată la Teatrul “Mihai Eminescu” din Botoşani.

 “Opera de trei parale” va fi jucată în scop caritabil, fondurile obţinute fiind donate Asociaţiei Ador. Aceste fonduri vor fi folosite pentru îngrijirea, hrănirea, tratamentul celor peste 20 de căţei şi 10 pisici aflaţi în adăpost temporar şi care îşi caută familii iubitoare.

 Asociaţia Ador are nevoie de fonduri şi pentru a susţine campaniile pro-sterilizare şi anti-eutanasiere, campania “Punguta şi biscuitele” şi alte campanii de educare a populaţiei în vederea stopării abandonului de animale.

 Pentru “Opera de trei parale” puteţi solicita bilete sau invitaţii pe adresa: [email protected]. Pentru cei care se decid sa participe la spectacol pe ultim moment, bilete se vor gasi şi în ziua de 8 iunie, dupa ora 12:00, la intrarea Teatrului Mihai Eminescu, putând fi procurate chiar şi cu un sfert de oră înainte de spectacol. (DorohoiNews.ro)

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web