Dorohoi News Logo

Spectacol oferit de copiii centrului Sarepta

circ sarepta

Asociația ,,Sarepta” recunoscută pentru munca depusă în ajutorarea cazurilor sociale se ocupă la momentul actual de școala de vară inițiată prin eforturile membrilor asociației. Școala  are caracter permanent și are în grijă 90 de copii care beneficiază de o masă și de programe educaționale.

 Mai mult, la centrul de zi al asociației și-au făcut prezența în această vară și 15 artiști de circ veniți special din Elveția pentru a sta cu copii, pentru a-i învăța să jongleze, mimeze, să facă diverse scamatorii, să meargă pe bârnă, să danseze și cel mai important să interacționeze unii cu alții și să se simtă bine.

Copiii au fost pregătiți de artiștii elevțieni timp de o săptămână, ca pe 12 iulie să ofere publicului prima reprezentație. Spectacolul s-a desfășurat într-un cort aflat în curtea Școlii nr.7 ,,Alexandru Ioan Cuza” din Dorohoi, începând cu ora 17:00. La acesta au participat 60 din copiii înscriși la centru cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani, acompaniați muzical de artiștii elvețieni.

Publicul format majoritar din copii și din părinții acestora a fost extrem de încântat de spectacolul oferit. (DorohoiNews.ro, Adriana D)

           
Autor: DorohoiNews.ro   

 

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web