Dorohoi News Logo

Locuri de muncă noi în Malta şi Cehia

Locuri de muncă

În spaţiul economic european există 130 de locuri de muncă vacante în ţări ca: Germania, Lituania, Malta, Polonia şi Republica Cehă.

Au rămas neocupate cele 80 de posturi de bucătar şi cele 20 de posturi de ajutor de bucătar. De asemenea, Germania mai caută şef echipă STRESS, cu diplomă în ingineria mecanică sau aeronautică şi experienţă de cel puţin 10 ani, dar şi senior inginer, ManagerSenior validare Stress. Tot cu diplomă în ingineria mecanică sau aeronautică şi cu experienţă în industria aerospaţială se pot angaja ingineri de proiectare aerostructuri sau inginer specialitate toleranţă distrugere.

Tot în căutare de ingineri se află şi Lituania. Cu un salariu de 2000-3000 litas/lună se pot angaja ingineri în domeniul energetic sau inginer constructor-şef de şantier dacă au studii superioare în domeniul construcţiilor.

Locurile noi de muncă sunt cele din Malta, Polonia şi Republica Cehă. În Malta se caută personal de aşteptare într-un restaurant de 5 stele în Quatar, cu minim 3 ani experienţă, prezentabil, responsabil şi care să vorbească imba engleză fluent. De asemenea, tot în Malta se angajează manager de restaurant francez, cu 5 ani de exprienţă. Se asigură cazare gratuită, transport gratuit, asigurări medicale şi bilet de avion dus- întors pentru ambele locuri de muncă. În Polonia există un loc de muncă disponibil ca asistent îngrijire pentru persoană în vârstă, cu salariu de 3680-4800 zloţi polonezi/lună. Angajatorul este polonez, însă locul de muncă este situat în Germania. Republica Cehă caută 20 de muncitori necalificaţi în transport şi manipulant marfă, 40 de ore pe săptămână , salariu de 700 eurobrut/lună plus bonuri de productivitate de până la 260 euro. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web