Dorohoi News Logo

Luna septembrie începe cu 60 de locuri de muncă vacante

locuri-de-munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Botoşani  propune la începutul lunii 60 de locuri de muncă şi 175 de cursuri de calificare. Dintre acestea,  jumătate din locurile de muncă sunt pe perioadă nedeterminată, iar 8 dintre ele pe perioadă determinată.

Cele 16 posturi noi sunt ca medic veterinar, consilier juridic, referent, secretar, bucătar, barman,vânzător, mecanic utilaj, şofer autobuz, tractorist, macaragiu şi muncitor necalificat întreţinere drumuri.

Pentru postul de medic veterinar debutant sunt necesare studii superioare, iar durata muncii este de 8 ore pe zi. Pentru a deveni consilier juridic la Memorialul Ipoteşti sunt necesare studiile superioare şi vechimea în domeniu de minim 4 an. Postul disponibil de secretar este cel de la Grupul Şcolar „Petru Rareş”, cu o durată a muncii de 8 ore pe zi şi un salariu de 733 lei. Absolvenţii promoţiei 2011 se pot angaja ca barman la Spartan’s Pub până pe 16 septembrie.

Ca vânzător la florărie se poate angaja oricine cu studii medii pentru un salariu de 760 lei. Şcoala cu clasele I-VIII Blândeşti caută şofer autobuz cu domiciul în Blândeşti,  durata muncii fiind 6 ore pe zi. Primăria comunei Vlăsineşti angajează muncitor necalificat la întreţinere drumuri, şosele, poduri şi baraje, cu studii medii, iar salariul este  de 670 lei. Alte două posturi de acelaşi fel sunt disponibile şi la SC IZOSTAL CONSTRUCT SRL cu salariul de 900 lei.  Aceeaşi firmă mai caută tractorist şi mecanic utilaj buldoexcavatorist.  (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web