Dorohoi News Logo

13 locuri noi de muncă în spaţiul european

Locuri_de_munca_vacante

La începutul săptămânii existau 50 de locuri de muncă vacante în spaţiul european, în Germania, Lituania, Malta, Polonia, Republica Cehă şi Danemarca. Elementele de noutate sunt cele 13 locuri de muncă din Austria şi Norvegia.

Austria pune la dispoziţie 7 locuri pentru ocupaţia de drujbist, pe o perioadă de 6 luni cu posibilitate de prelungire. Lucrările se vor efectua lângă căile ferate, iar salariul este de 1200 euro, net. Alte beneficii oferite sunt: cazare, echipament şi accesorii de lucru, dar şi autoturism pentru deplasări.

Norvegia oferă 4 locuri de muncă pentru inginer electric, cu studii superioare şi experienţă în sectorul electric maritim, pe perioadă nedeterminată. Tot în Norvegia sunt disponibile 2 locuri pentru ocupaţia electrician naval, cu calificare şi experienţă în sectorul electric maritim. Salariul este acelaşi pentru ambele posturi, 51000-67000 euro brut/an, în funcţie de experienţă. Candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe bune de limba engleză, atât scris cât şi vorbit. (DorohoiNews.ro. Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web