Dorohoi News Logo

Participă şi tu la acţiunea Schimb de jucării!

Schimb de jucării

În perioada 3-15 octombrie se va desfăşura acţiunea de colectare în scop umanitar „Schimb de jucării”, organizată de Zibo.ro cu ajutorul lui Cabral. Proiectul este unul ambiţios, care îşi propune să-i aducă la un loc pe copiii din toată ţara, pentu a organiza o suită de activităţi reacreative pentru preşcolari şi elevii claselor primare.

Activităţile vor cuprinde spectacole de muzică, poezie, teatru, dans precum și expoziții de desene. Se vor acorda diplome și premii tuturor participanţilor. Pe lângă „Galeriile REAL”din toată ţara, proiectul se va desfăşura şi în Bibliotecile Judeţene sau în şcoli sau grădiniţe. Oraşele în care se vor desfăşura acţiunile sunt: Arad, Oradea, Pitesti, Ploieşti, Bucureşti, Satu Mare, Baia Mare, Deva, Cluj, Constanţa, Timişoara, Craiova, Sibiu, Suceava, Târgu Mures. În același timp, cei care nu pot ajunge într-una din locațiile stabilite, dar vor să se implice în proiect, pot organiza acţiunea la nivel local, în fiecare şcoală sau grădiniţă. Foarte important va fi ca aceste acţiuni să fie înregistrate şi încărcate pe zibo.ro.

Unităţile de învăţământ interesate sunt așteptate să trimită un e-mail cu intenția de participare la [email protected], nu mai târziu de 1 octombrie. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web