Dorohoi News Logo

DAS Dorohoi: Continuă efectuarea anchetelor sociale pentru programul ”BANI DE LICEU”

programul bani de liceu

Continuă acțiunea de efectuare a anchetelor sociale pentru programului naţional de protecţie socială  ,,BANI DE LICEU” . În urma stabilirii calendarului de desfăşurare a Programului naţional de protecţie socială , cei care au dorit sa beneficieze de acest program au trecut de primul pas, acela de a depune cerere în perioada - 15 septembrie – 1 octombrie 2011 - la unitatea de învăţământ la care elevul este înscris.

Acestia au ajuns in urmatoarea etapa si anume efectuarea anchetelor sociale de catre  Directia de Asistenta Sociala Dorohoi şi evaluarea eligibilităţii cererilor depuse de către comisii în perioada - 1 octombrie – 23 octombrie 2011.

”Până în acest moment s-au finalizat aproximativ 100 de anchete sociale, iar aproximativ 50 sunt în curs de finalizare. Anchetele sociale, se întocmesc după programul stabilit de către guvern, adică până la data de 23 octombrie și sunt efectuate de către personalul din cadrul Centrului de zi pentru copii Jurjac. Aceștia efectuează pe lângă anchete sociale pentru programul naţional de protecţie socială  ,,BANI DE LICEU” și anchete sociale pentru burse sociale și burse de boală.” a declarat directorul DAS Dorohoi, Radu Surdu.

Cei care trec de această etapă vor afla rezultatele finale, după eventualele contestații, pe data de 6 noiembrie 2011. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web